^'SweeT_anqeL'^ ♥♥Admin♥♥
Mesaj Sayısı : 518 Yaş : 32 Nerden : yaseminimin yanından İş/Hobiler : yok ki olsun Lakap : ezgi yürük Hade Bakem .. : [.. Yasemin.TürkfoRumpRo.Com sHekeR Cemre' ci Admini ..] Hangi TakımLısın ? .. : SanaL Hayvanın .. : Ruh HaLin .. : FavoRi Kızın ? .. : FavoRi Çiftin ? .. : Hangi İkiLi ? .. : FavoRi eRkeqin ? .. : Kayıt tarihi : 15/06/08
| Konu: Yeni Mesaj VaR? Ptsi Tem. 14, 2008 6:33 pm | |
| 1- 2- 3- 4- 5- 6- 7- Sizce hangisi bence 7 sizce? | |
|
Selin_Cemre ♥Üye♥
Mesaj Sayısı : 219 Yaş : 28 Nerden : cemreni yanından İş/Hobiler : dans ingilizce ile uğraşıyorum tabiki cemre ve sılam Lakap : cemrecikız Hade Bakem .. : [.. Yasemin.TürkfoRumpRo.Com Üyesi ..] Hangi TakımLısın ? .. : SanaL Hayvanın .. : Ruh HaLin .. : FavoRi Kızın ? .. : FavoRi Çiftin ? .. : Hangi İkiLi ? .. : FavoRi eRkeqin ? .. : Kayıt tarihi : 15/07/08
| Konu: Geri: Yeni Mesaj VaR? Çarş. Tem. 16, 2008 4:10 pm | |
| 2. çok güzel tatlım bide onu dene | |
|
EmmaCı Yoshyci ♥Üye♥
Mesaj Sayısı : 62 Yaş : 32 Nerden : kOcaELİ İş/Hobiler : öĞrEnci Lakap : MİNik EMma Hade Bakem .. : [.. Yasemin.TürkfoRumpRo.Com Üyesi ..] Hangi TakımLısın ? .. : SanaL Hayvanın .. : Ruh HaLin .. : FavoRi Kızın ? .. : FavoRi Çiftin ? .. : Hangi İkiLi ? .. : FavoRi eRkeqin ? .. : Kayıt tarihi : 22/07/08
| Konu: Geri: Yeni Mesaj VaR? Salı Tem. 22, 2008 7:56 pm | |
| | |
|
Selin_Cemre ♥Üye♥
Mesaj Sayısı : 219 Yaş : 28 Nerden : cemreni yanından İş/Hobiler : dans ingilizce ile uğraşıyorum tabiki cemre ve sılam Lakap : cemrecikız Hade Bakem .. : [.. Yasemin.TürkfoRumpRo.Com Üyesi ..] Hangi TakımLısın ? .. : SanaL Hayvanın .. : Ruh HaLin .. : FavoRi Kızın ? .. : FavoRi Çiftin ? .. : Hangi İkiLi ? .. : FavoRi eRkeqin ? .. : Kayıt tarihi : 15/07/08
| Konu: Geri: Yeni Mesaj VaR? Cuma Ağus. 22, 2008 2:56 pm | |
| cnm kilitledim belli oldu zaten | |
|