^'SweeT_anqeL'^ ♥♥Admin♥♥
Mesaj Sayısı : 518 Yaş : 32 Nerden : yaseminimin yanından İş/Hobiler : yok ki olsun Lakap : ezgi yürük Hade Bakem .. : [.. Yasemin.TürkfoRumpRo.Com sHekeR Cemre' ci Admini ..] Hangi TakımLısın ? .. : SanaL Hayvanın .. : Ruh HaLin .. : FavoRi Kızın ? .. : FavoRi Çiftin ? .. : Hangi İkiLi ? .. : FavoRi eRkeqin ? .. : Kayıt tarihi : 15/06/08
| Konu: pelin karahan'dan hepsiye destek..!!! Ptsi Ağus. 04, 2008 7:13 pm | |
| alıntıdır..!!!
PeLinden Hepsiye eurovision desteqi..!!
Hepsiye zaten bayılıyorum 1-2 kerede konserine gitmiştim şarkılarıda süper beğeniyorum kısaca ben hepsiye 4 müthiş melek diyorum ben onların dizisini izliyorum onlarda benim dizimi izliyorlar kısaca yakın arkadaş gibiyiz öyleyse insanın arkadaşının eurevizyona çıkması güzel bir duygu değil mi kısaca başarılar diyorum...(gülerek ayrılıyor.)bu röportaj çok uzun akşam gazetesinde yer alıyor en son soruları buu ve cevabıda bu du eeee pelindende bu beklenirrrr..!! | |
|
Selin_Cemre ♥Üye♥
Mesaj Sayısı : 219 Yaş : 28 Nerden : cemreni yanından İş/Hobiler : dans ingilizce ile uğraşıyorum tabiki cemre ve sılam Lakap : cemrecikız Hade Bakem .. : [.. Yasemin.TürkfoRumpRo.Com Üyesi ..] Hangi TakımLısın ? .. : SanaL Hayvanın .. : Ruh HaLin .. : FavoRi Kızın ? .. : FavoRi Çiftin ? .. : Hangi İkiLi ? .. : FavoRi eRkeqin ? .. : Kayıt tarihi : 15/07/08
| Konu: Geri: pelin karahan'dan hepsiye destek..!!! Salı Ağus. 05, 2008 6:13 pm | |
| | |
|
GlcnDeniz ♥Üye♥
Mesaj Sayısı : 135 Yaş : 24 Nerden : Hilarymin yanından İş/Hobiler : Kareoke-Müzik-Dans-Badminton-Yüzme-Hilary-4 melek Lakap : Bilge Su-çitlembik-Junior Hilary Hade Bakem .. : [.. Yasemin.TürkfoRumpRo.Com Üyesi ..] Hangi TakımLısın ? .. : SanaL Hayvanın .. : Ruh HaLin .. : FavoRi Kızın ? .. : FavoRi Çiftin ? .. : Hangi İkiLi ? .. : FavoRi eRkeqin ? .. : Kayıt tarihi : 15/07/08
| Konu: Geri: pelin karahan'dan hepsiye destek..!!! C.tesi Kas. 15, 2008 11:25 pm | |
| | |
|