| misafir üye olduğunda | |
|
+3Selin_Cemre EmmaCı Yoshyci ^'SweeT_anqeL'^ 7 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
^'SweeT_anqeL'^ ♥♥Admin♥♥
Mesaj Sayısı : 518 Yaş : 32 Nerden : yaseminimin yanından İş/Hobiler : yok ki olsun Lakap : ezgi yürük Hade Bakem .. : [.. Yasemin.TürkfoRumpRo.Com sHekeR Cemre' ci Admini ..] Hangi TakımLısın ? .. : SanaL Hayvanın .. : Ruh HaLin .. : FavoRi Kızın ? .. : FavoRi Çiftin ? .. : Hangi İkiLi ? .. : FavoRi eRkeqin ? .. : Kayıt tarihi : 15/06/08
| |
| |
EmmaCı Yoshyci ♥Üye♥
Mesaj Sayısı : 62 Yaş : 32 Nerden : kOcaELİ İş/Hobiler : öĞrEnci Lakap : MİNik EMma Hade Bakem .. : [.. Yasemin.TürkfoRumpRo.Com Üyesi ..] Hangi TakımLısın ? .. : SanaL Hayvanın .. : Ruh HaLin .. : FavoRi Kızın ? .. : FavoRi Çiftin ? .. : Hangi İkiLi ? .. : FavoRi eRkeqin ? .. : Kayıt tarihi : 22/07/08
| Konu: Geri: misafir üye olduğunda Salı Tem. 22, 2008 7:50 pm | |
| ezgicim benimki gelmemişti sen mi onayladın? | |
|
| |
yoshyci_ Misafir
| Konu: Geri: misafir üye olduğunda Perş. Ağus. 07, 2008 4:01 pm | |
| |
|
| |
Mesaj Sayısı : 518 Yaş : 32 Nerden : yaseminimin yanından İş/Hobiler : yok ki olsun Lakap : ezgi yürük Hade Bakem .. : [.. Yasemin.TürkfoRumpRo.Com sHekeR Cemre' ci Admini ..] Hangi TakımLısın ? .. : SanaL Hayvanın .. : Ruh HaLin .. : FavoRi Kızın ? .. : FavoRi Çiftin ? .. : Hangi İkiLi ? .. : FavoRi eRkeqin ? .. : Kayıt tarihi : 15/06/08
| Konu: Geri: misafir üye olduğunda Cuma Ağus. 08, 2008 1:27 pm | |
| hyr cnm ben yapmadım sılacım o sensin heralde msneni ver ben sonra editlerim | |
|
| |
yoshyci_ Misafir
| Konu: aktif C.tesi Ağus. 23, 2008 2:30 pm | |
| Edit by EmmaCı Yoshyci: Tamam cnm siliyorum çünkü kötü birinin eline geçebilir |
|
| |
EmmaCı Yoshyci ♥Üye♥
Mesaj Sayısı : 62 Yaş : 32 Nerden : kOcaELİ İş/Hobiler : öĞrEnci Lakap : MİNik EMma Hade Bakem .. : [.. Yasemin.TürkfoRumpRo.Com Üyesi ..] Hangi TakımLısın ? .. : SanaL Hayvanın .. : Ruh HaLin .. : FavoRi Kızın ? .. : FavoRi Çiftin ? .. : Hangi İkiLi ? .. : FavoRi eRkeqin ? .. : Kayıt tarihi : 22/07/08
| Konu: Geri: misafir üye olduğunda Paz Ağus. 24, 2008 12:34 pm | |
| Ben editlerim ezgiye sölerim | |
|
| |
| Konu: Geri: misafir üye olduğunda Cuma Ağus. 29, 2008 3:44 pm | |
| sila*yoshy arda_yoshy yoshyci_ardacı BerNaFoLiQ
SİZLERİ AKTİF ETTİM SILACIM MSNEYE GEREK YOK BEN SENİ AKTİF ETTİM | |
|
| |
yoshyci Misafir
| Konu: ban Paz Eyl. 07, 2008 2:52 pm | |
| cnm bn sıla aktif ettiğin ilk3 kişi varya onların hrpsi bnm aktif olmayınca birdaha denedim şimdide şifrelerimi unuttum siz onları banlayabilirmisiniz bn yeni kullanıcı adı alıcam nolurrrrrrrrr |
|
| |
Selin_Cemre ♥Üye♥
Mesaj Sayısı : 219 Yaş : 28 Nerden : cemreni yanından İş/Hobiler : dans ingilizce ile uğraşıyorum tabiki cemre ve sılam Lakap : cemrecikız Hade Bakem .. : [.. Yasemin.TürkfoRumpRo.Com Üyesi ..] Hangi TakımLısın ? .. : SanaL Hayvanın .. : Ruh HaLin .. : FavoRi Kızın ? .. : FavoRi Çiftin ? .. : Hangi İkiLi ? .. : FavoRi eRkeqin ? .. : Kayıt tarihi : 15/07/08
| Konu: Geri: misafir üye olduğunda Salı Eyl. 09, 2008 3:45 pm | |
| | |
|
| |
sıla Misafir
| Konu: Geri: misafir üye olduğunda Salı Eyl. 09, 2008 9:23 pm | |
| |
|
| |
yoshyci_ardacı ♥ Yeni Üye ♥
Mesaj Sayısı : 12 Yaş : 29 Nerden : ardamın ve yoshymin kalbinden İş/Hobiler : dans arda yoshy başka ne olabilirki birde selinim Lakap : yoshycik ve ardakolik Hade Bakem .. : [.. Yasemin.TürkfoRumpRo.Com Üyesi ..] SanaL Hayvanın .. : Ruh HaLin .. : FavoRi Çiftin ? .. : Hangi İkiLi ? .. : FavoRi eRkeqin ? .. : Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: misafir üye olduğunda Salı Eyl. 09, 2008 9:26 pm | |
| cnm gerek kalmdaı şifremi hatırladım | |
|
| |
| Konu: Geri: misafir üye olduğunda Salı Eyl. 09, 2008 11:09 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 12 Yaş : 29 Nerden : ardamın ve yoshymin kalbinden İş/Hobiler : dans arda yoshy başka ne olabilirki birde selinim Lakap : yoshycik ve ardakolik Hade Bakem .. : [.. Yasemin.TürkfoRumpRo.Com Üyesi ..] SanaL Hayvanın .. : Ruh HaLin .. : FavoRi Çiftin ? .. : Hangi İkiLi ? .. : FavoRi eRkeqin ? .. : Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: misafir üye olduğunda Çarş. Eyl. 10, 2008 8:44 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: misafir üye olduğunda Cuma Eyl. 19, 2008 8:28 am | |
| | |
|
| |
gruphepsi_yoshy_ebru ♥ViP üye♥
Mesaj Sayısı : 24 Yaş : 29 Nerden : internetten :) Lakap : ebuş Hade Bakem .. : [.. Yasemin.TürkfoRumpRo.Com Üyesi ..] Kayıt tarihi : 07/07/08
| Konu: Geri: misafir üye olduğunda Perş. Eyl. 25, 2008 6:08 pm | |
| profiline gir orda sağ üst köşede seçenekler var ordan Her zaman imzamı ekle'ye evet de sonra neree yazı yazarsan imzaan gözükür | |
|
| |
' Yoshy <3 ' ♥♥Admin♥♥
Mesaj Sayısı : 121 Nerden : yoshynin kaLbinden İş/Hobiler : YosHymm ... ! ( : Lakap : DiLoş ... ! Hade Bakem .. : [.. Yasemin.TürkfoRumpRo.Com sHekeR Yoshy ' ci Admini ..] Hangi TakımLısın ? .. : SanaL Hayvanın .. : Ruh HaLin .. : FavoRi Çiftin ? .. : Hangi İkiLi ? .. : FavoRi eRkeqin ? .. : Kayıt tarihi : 16/05/08
| Konu: Geri: misafir üye olduğunda Cuma Eyl. 26, 2008 6:35 pm | |
| Jnm BiR daha fLood yapma aRkadaşın anLatttı ... | |
|
| |
| Konu: Geri: misafir üye olduğunda C.tesi Eyl. 27, 2008 4:37 pm | |
| Ya cnm Forum Yardımına bak yazıo | |
|
| |
Selin_Cemre ♥Üye♥
Mesaj Sayısı : 219 Yaş : 28 Nerden : cemreni yanından İş/Hobiler : dans ingilizce ile uğraşıyorum tabiki cemre ve sılam Lakap : cemrecikız Hade Bakem .. : [.. Yasemin.TürkfoRumpRo.Com Üyesi ..] Hangi TakımLısın ? .. : SanaL Hayvanın .. : Ruh HaLin .. : FavoRi Kızın ? .. : FavoRi Çiftin ? .. : Hangi İkiLi ? .. : FavoRi eRkeqin ? .. : Kayıt tarihi : 15/07/08
| Konu: Geri: misafir üye olduğunda Salı Eyl. 30, 2008 12:37 pm | |
| | |
|
| |
sıla Misafir
| Konu: ZİYARETÇİ Çarş. Ekim 08, 2008 9:50 am | |
| ya bn çok oluorum ama yine şifremi unuttum bi yığın siteye üye olunca böle oluo işte yeni şifre istedim gelmedi ne yapıcammm |
|
| |
' Yoshy <3 ' ♥♥Admin♥♥
Mesaj Sayısı : 121 Nerden : yoshynin kaLbinden İş/Hobiler : YosHymm ... ! ( : Lakap : DiLoş ... ! Hade Bakem .. : [.. Yasemin.TürkfoRumpRo.Com sHekeR Yoshy ' ci Admini ..] Hangi TakımLısın ? .. : SanaL Hayvanın .. : Ruh HaLin .. : FavoRi Çiftin ? .. : Hangi İkiLi ? .. : FavoRi eRkeqin ? .. : Kayıt tarihi : 16/05/08
| Konu: Geri: misafir üye olduğunda Çarş. Ekim 08, 2008 4:01 pm | |
| Jnm sen Bana nassı Bi şifRe yapcağını söLe Bn yapiim soRa mesaJını editLeRim .. | |
|
| |
sıla sel Misafir
| Konu: şifre Cuma Ekim 10, 2008 6:53 pm | |
| MesaJ editLenmiştiR .. !
By admin diLaRa .. |
|
| |
' Yoshy <3 ' ♥♥Admin♥♥
| Konu: Geri: misafir üye olduğunda Cuma Ekim 10, 2008 6:57 pm | |
| Jnm kuLLanıcı adın ne ? .. | |
|
| |
sıla Misafir
| Konu: adım Salı Ekim 14, 2008 9:51 pm | |
| |
|
| |
| Konu: Geri: misafir üye olduğunda Çarş. Ekim 15, 2008 11:38 am | |
| | |
|
| |
' Yoshy <3 ' ♥♥Admin♥♥
| Konu: Geri: misafir üye olduğunda Çarş. Ekim 15, 2008 5:00 pm | |
| | |
|
| |
| misafir üye olduğunda | |
|